Videók

youtube

vevo

Slágerlista

billboard

Weekly Country Chart

Heti   Country   Slágerlista

Weekly

Country weekly

CMA & ACM

ACM logo

acmalogo

Rascal Flatts

rf

 Rascal Flatts









Történetük:

„Mi nem csak üzleti partnerek, de jó barátok is vagyunk. Ezért tudunk együtt zenélni ilyen hosszú ideje” nyilatkozta Joe Don Rooney 2006-ban a People magazinnak.

A Rascal Flatts egy amerikai country- és rockzenét játszó banda. Tagjai Gary LeVox (ének ) , Jay DeMarcus ( basszusgitár , szintetizátor, zongora , ének) és Joe Don Rooney ( gitár , ének). LeVox és DeMarcus  másod-unokatestvérek . Mindhárman a zenében nőttek fel, családjukban is voltak muzsikusok. Persze mindegyikőjüknek volt több próbálkozása több együttesben és szólóban is, mielőtt 2000-ben megalapították a közös együttesüket.

A zenekar rendkívül termékenynek bizonyult, a 2000-2010 között a Disney Music Group Lyric Street Records  égisze alatt hét albumot rögzítettek, amelyek már platina vagy magasabb értékesítési számokat produkáltak. Ezek albumok a Rascal Flatts (2000), Melt (2002), Feels Like Today (2004), Me and My Gang (2006), Still Feels Good (2007), Greatest Hits Volume 1 (2008) and Unstoppable (2009). Miután Lyric Street kiadó 2010-ben megszűnt, a Rascal Flatts átszerződött a független Big Machine Recordshoz. Itt születtek a további sikeres albumok. 


Weboldaluk:

http://www.rascalflatts.com/




Honlap készítés