Videók

youtube

vevo

Slágerlista

billboard

Weekly Country Chart

Heti   Country   Slágerlista

Weekly

Country weekly

CMA & ACM

ACM logo

acmalogo

Pistol Annies

pistol

 Pistol Annies









Történetük:

A Pistol Annies egy amerikai countryzenét játszó lánybanda. A csoport tagjai a Miranda Lambert, Ashley Monroe és Angaleena Presley. A csoport bemutatkozása 2011 április 4-én volt a CBS speciális Academy of Country Music „Girls Night Out: Superstar Women of Country” gáláján.  A trió debütáló albuma a Hell on Heels 2011-ben jelent meg a Columbia Records égisze alatt.

Ezután adtak néhány igen sikeres koncertet, melyeken a művésznevükön "Lonestar Annie" (Lambert), "Hippie Annie" (Monroe), és a "Holler Annie" (Presley)  is hívott tagokon kívül időnként vendégművészek is megjelentek, többek között John Fogerty és Blake Shelton.

Az Annie Up, a trió második stúdióalbuma, 2013 májusában jelent meg. Ezt előzte meg az első kislemez  a "Hush Hush" és ez felkerült az amerikai Billboard Hot Country Songs listájára is. A csoport szerepelt a Blake Shelton új kislemezén is, a "Boys 'Round Here," címűn.

Jelenleg az együttes nem lép fel,  törölték minden 2013-as turné-állomásukat. A lemezkiadó szerint az  egyyüttes "Előre nem látható körülmények miatt ..." egy ideig nem koncertezik.

Miranda Lambert továbbra is folytatja szólókarrierjét, és persze férjével Blake Sheltonnal is koncerteznek együtt. 


Weboldaluk:

http://www.pistolannies.com/




Honlap készítés