Videók

youtube

vevo

Slágerlista

billboard

Weekly Country Chart

Heti   Country   Slágerlista

Weekly

Country weekly

CMA & ACM

ACM logo

acmalogo

TR+ Nashville

 

https://scontent.fqpj1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/55453626_10156899465476061_8404034483145146368_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fqpj1-1.fna&oh=1a8b4477a969fda89790ca5d22cf3689&oe=5D89A0B5

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

üzenet

Hírek

Aktuális hírek lelőhelyévé fog válni ez az oldal, merthogy ennyi előadóval nyilván folyton történik valami..

 

 


 

 

Hank Williams

  Életrajzi film készül,Tom Hiddelston főszereplésével.A film a hírnév és annak hátrányaival is kiemelten foglalkozik.Hank Williams életében ez fontos szerepet játszott.Remélhetőleg Tom Hiddelstonnak sikerül Hank karakterét hitelesen a vászonra vinni.
Bizonyára ez nem egyszerűfeladat.A film címe:Láttam a fényt

Kiváncsian Várjuk!

 

Egy kis ízelítő

 


 

 

Kenny Chesney

 

    40 000 ember előtt koncertezett Pittsburgh-ben,egy függetlenség napi hétvégén.A buli nem volt eseménytelen.A mentősök 99 embert láttak el a helyszinen és 37 embert vittek kórházba.Alkoholmérgezés bunyó stb.A lelkes rajongók több tonna szemetet hagytak maguk után.Forró hagulat lehetett.

 

 


Áprilisi hír: 79 éves korában elhunyt Merle Haggard country csillag.Haggard számára nem volt ismeretlen a javítóintézetek és börtönök világa de ez csak növelte népszerűségét ahogyan ez lenni szokott.Halála óriási veszteség a country műfaj számára.

 

 

 


 

 

 

 

     A kubai rapper Pitbull is szeretne beszálni a country bizniszbe. Ő is szeretne egy szeletet ebből a finom tortából.Nagy meglepetés ez szerintem sokak számára.Mit is mondhatnék? Egyszer mindent ki kell próbálni.Keith Urban új albumán találkozhattok vele:Sun Don't Let me down        Döntsétek el!

 Dolly Parton
     Túl a 70-en újra aktív és nagyszabású turnéra készül.A country királynő bejelentette hogy megjelenik a Dolly Parton , Linda Ronstadt,és Emmylou Harris közös felvételeit tartalmazó teljes Trio Collegtion

Egy kis érdekesség Pensylvániából.
    17 éves álom valósult meg egy pajtalakás formájában.A pensylvániai uriember 17 évet várt arra hogy megvehesse a lepukkant ingatlant majd gőzerővel nekifutott a felújításnak.A többit mondják el a képek.


Billy Ray Cyrus
    Kicsi lánya Noah, édesapja nyomdokába szeretne lépni.Amikor apja gitározgatott ő vele énekelt.Remélhetőleg nem esik messze az alma a fájától.Hajrá Noah!!

Capry Country fesztivál
Július 15.-én kiváló zenekarokkal 2 meglepetés vendéggel.
Tánc jó sörök finom ételek és country minden mennyiségben.
Irány a Legenda sörfőzde Budapest juli 15-16


Alexa Country Band
Vidéki asszony című videója elérte a10 000 kedvelést a face book-on. Gratula és további sikereket kivánunk.

Bud Spencer és Terence Hill
Hétvége a Tordasi Western faluban részletek a westernfalu honlapján.

Henryx city Császár
Nemzetközi bike és trike fesztivál július 07.én a Henryx farmon.
Evés, ivás, western show Oklahoma, Blackriders és sokan mások.
NYEREGBE!!!
Honlap készítés