Videók

youtube

vevo

Slágerlista

billboard

Weekly Country Chart

Heti   Country   Slágerlista

Weekly

Country weekly

CMA & ACM

ACM logo

acmalogo

Hírek

Aktuális hírek lelőhelyévé fog válni ez az oldal, merthogy ennyi előadóval nyilván folyton történik valami..

 

 

 

 

 

A német származású Sina Theil új csillag a countryzene egén. A fiatal énekes és dalszerző hölgy 2020-ban megjelent albuma magasra repítette.Az album címe: East Bound and Down, ismerős lehet a a műfaj kedvelőinek körében. A címadó dal egyben a minden évben megrendezésre kerülő írországi kamionkiállítás himnusza is lett. Sina energikus és lendületes dalai remélhetőleg sok új rajongót hoznak majd a country-zene világába.

 

 

 

Jesse Daniel  fiatal kora ellenére hosszú utat tett meg a sikerig.A neve 2020-ban vált ismertté az amerikai country világában.

Az alkohol és drogproblémákkal küzdő Jesse-t szó szerint a zene hozta vissza az életbe.A tradícionális country vonalat ápoló zenész , egy igazi modern kori Hank Williams.A2020-ban kiadott Rollin On című albuma jól tükrözi a régebbí stílusú hagzásvilágot.

 

 

 

Josh Turner  régi motoros sem tétlenkedett 2020-ban. A műfaj kedvelőinek nem kell őt bemutatni. A Country State Of Mind című album egy tisztelgés azoknak az előadóknak ,akik hatottak Josh Turner eddigi munkásságára.Randy Travis -hez fűződő barátsága ismert.Randy betegsége óta sajnos nem képes az éneklésre, de Josh nem hagyja magára régi barátját, és amennyire lehet belevonta egy régi közös dalukba.Forever ever amen!

 

 

A régi dal

 

Az új nóta

 

 

    

 

     
Honlap készítés